Hakan KARAKAŞ - Okul Müdürü

Hakan Karakaş, Bolu´nun Yeniçağa ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Yeniçağa´da okudu. Lisans Eğitimini Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümünde, Lisansüstü Eğitimini Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümünde tamamladı.

Mesleğe Kars/Kağızman Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezinde Psikolojik Danışman olarak başlayan Karakaş; Bolu Behiye Baysal Ticaret Meslek Lisesinde Psikolojik Danışman, Bolu Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Okulunda Müdür Yardımcısı, Bolu Güzel Sanatlar Lisesinde Müdür Başyardımcısı olarak görev yaptı. 23.10.2023 tarihinde Sarıcalar Özel Eğitim Uygulama Okulunda Okul Müdürü olarak göreve başladı.

(374) 270 0884 Eposta