Sarıcalar Özel Eğitim Bowling ve Sinema Etkinliği Yaptı

29 Aralık Cuma günü okulumuz öğretmen öğrenci ve istekli velilerimizin katılımıyla Bolu Esas 14 AVM salonlarında Bowling ve sinema etkinliği düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz, iki grup halinde dönüşümlü olarak AVM'ye ait salonlarda Bowling oynadılar ve sinema keyfi yaşadılar.  Etkinlik sonrası bazı veli ve öğretmenlerimizin sponsorluğunda yine AVM restaurantlarında öğlen yemeklerini yiyip buradan servislerle evlerine bırakıldılar. Öğrencilerimize kapılarını açan Esas 14 AVM yönetici ve çalışanlarına, etkinlikte emeği geçen öğretmen, personel ve velilerimize, taşıma desteği sunan Bayraklar Turizm yönetici ve çalışanlarına ayrıca yemek sponsorlarımıza çocuklarımıza böyle mutlu bir gün yaşattıkları için teşekkür ederiz.

03.01.2020 320

03-01-202003-01-202003-01-2020