ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24Kasım Öğretmenler Günü her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuzda öğretmenlerimizin en mutlu günlerinden biri olarak kutlanmıştır. Okul Aile Birliğimiz organizesinde velilerimizin maharetli ellerinde hazırlanan ürünler öğretmenler odasında açık büfe olarak öğretmenlerimize servis edilmiştir. Ayrıca okulumuz Sosyal Komite üyelerince yapılan organizasyonlarda gündüz okulumuz yemekhanesinde okul müdürümüz Sn. Hakan KARAKAŞ'ın konuşması, eğlenceli slayt/video gösterisi, geleneksel pasta kesimi ve hediyeleşme  şeklinde program yapılmış; akşam da müsait olan öğretmen arkadaşlarımız ve eşleri ile birlikte İlimizin güzide bir dağ otelinin restaurantında canlı müzik eşliğinde neşeli bir akşam yemeği organize edilmiştir. Tüm etkinlik ve kutlamalarımızda emeği geçen ve katılım sergileyen arkadaşlarımıza teşekkür eder, Yurdumuzun her köşesinde öğrencilerimize hizmet eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız. Bu vesile ile başta baş öğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve görevi başında şehit olmuş tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle  yad ediyoruz.

01.12.2023 106

01-12-202301-12-202301-12-202301-12-2023